Fűszeres-gyümölcsös csillag
Hozzávalók: 10 dkg margarin, 12,5 dkg cukor, 1 csomag vaníliás cukor, 2 evőkanál rum, 1-1 késhegynyi fahéj, szegfűszeg, szerecsendió, 2 tojás, 20 dkg liszt, 5 dkg keményítő, 2 csapott teáskanál sütőpor, 1,25 dl tejszín, 5 dkg cseresznye, (befőtt), 10 dkg szárított barack, 5 dkg mazsola, 10 dkg kandírozott gyümölcs. A mázhoz: 1 csomag marcipánízű cukormáz
Egy keverőtálba beletesszük a vajt, és habosra keverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a rummal, a fűszerekkel és a tojásokkal. Egy külön tálba szórjuk a lisztet, a keméynitőt, a sütőport, ezeket összekeverjük majd ezt is a masszához adjuk. Mielőtt tortaformába öntenénk a tésztát hozzádolgozzuk még a tejszínt és a gyümölcsöket. Közepes fokozaton kb. 40 percig sütjük, majd miután kihűlt, 8 részre vágjuk, és egy nagy tálra rakjuk úgy, hogy csillag formája legyen. Míg a sütemény sü. kikeverjük a cukormázat és a kész süteményt evvel díszítjük.