A tojássárgákat a cukorral es vajjal habosra mixeljük, kanalanként hozzáadjuk a kakaót, rumot. A fehérjét a csipetnyi sóval keményre verjük és hozzáadjuk a kakaós-rumos masszához. (sűrűbb de kenhető krém kell hogy legyen). A forma aljára és oldalára szorosan egymás mellé lerakjuk a piskótákat, rákenünk a krémből, banánkarikakat helyezünk rá, majd ismét krémet és babapiskótát teszünk rá. A forma nagyságától függően 2-3 réteget rakhatunk le. A babapiskótával fejezzük be, fedjük le ezüstpapírral és tegyük 24 órára hűtőbe.
Tálalás előtt kifordítjuk a formából és díszítjük. Ízlés szerint ízesíthetjük tejszínhabbal, gyümölccsel, reszelt csokival.
Személyes hozzáfűzés: Nagyon finom hűsítő torta a melegebb napokra, és a gyerekek imádják. Hűtőben tálalva 4-5 napig is eláll, és istenien összeérik. Le is lehet fagyasztani.