tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

Alföldi batyu

Hozzávalók:

  • 8 szelet kicsontozott sertéskaraj vagy -tarja
  • 1 szál gyulai kolbász
  • 4 db csemege uborka
  • 2 db főtt tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • őrölt bors
  • olaj

Elkészítés:

A hússzeleteket jól kiverjük, sózzuk és borsozzuk, egyik oldalukat kicsit megkenjük olajjal. A gyulai kolbászt olyan 5 centis darabokra, majd hosszában félbe vágjuk, nyolc darabot kapjunk belőle. A csemegeuborkát szintén hosszában félbe, a főtt tojásokat negyedbe vágjuk. A fokhagymagerezdeket fokhagyma préssel pépesítjük.

A szelet húsokat olajos felükkel felfelé kiterítjük, elosztjuk rajtuk a pépesített fokhagymát. Minden szeletre ráteszünk 1-1 darab kolbászt és uborkát, valamint negyed főtt tojást. Az így megtöltött hússzeleteket batyu alakúra formázzuk, fogpiszkálóval összetűzzük, és forró olajban hirtelen megsütjük.

Frissen tálaljuk, köretként gombás vagy kukoricás párolt rizs illik hozzá, és friss zöld salátát is adhatunk mellé.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 247
Heti: 1 899
Havi: 1 133
Össz.: 859 871

Látogatottság növelés
Oldal: Alföldi batyu
tuti receptek - © 2008 - 2025 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »