A csirke, aki franciasálátának képzeli magát
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 alsó-felső csirkecomb
- 1,5 dl fehérbor
- víz
- 30 dkg fagyasztott franciasaláta alap
- 2 dl tejföl
- 1 csapott evőkanál liszt
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál majonéz
- 1 evőkanál zsír
- só
- bors
Elkészítés:
Wokban felhevítem a zsírt, és kicsit elősütöm benne a csirkecombok mindkét oldalát, majd felöntöm a borral. Sózom, borsozom, és ebben párolom fedő alatt - ha szükséges, öntök még hozzá vizet. Ha a hús megpuhult, hozzáöntöm a zöldségkeveréket, és azt is puhulásig párolom. Ezután megcsinálom rá a tejfölös habarást. Csomómentesre kikeverem a tejfölt, a lisztet, a mustárt, a majonézt. A csirke levéből kicsit hozzákeverek, majd ezt visszaöntve a wokban összeforralom.
Oldal: A csirke, aki franciasalátának képzeli magát
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu
Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap
ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat