A tészta hozzávalóit gyúródeszkán könnyen nyújtható masszává gyúrjuk össze, két darabra vágva 10 percig pihentetjük. Közben egy 40X40 cm-es tepsi külső alját bekenjük margarinnal. Az egyik tésztát vékonyra kinyújtjuk, és a tepsire terítjük úgy, hogy a széleire is lelógjon. Így fejjel lefelé 180 fokos sütőben 15-20 percig sütjük. A sütőből kivéve a tepsiről azonnal leválasztjuk, konyharuhán kihűtjük. A másik tésztadarabbal ugyanígy járunk el.
Közben a töltelékhez a lisztet a tejjel sűrű péppé főzzük, félig kihűtjük. A margarint a cukrokkal habosra keverjük, majd apránként hozzáadjuk a tejpépet, jó habosra keverjük.
Összeállítás: Az egyik tésztalapot beleigazítjuk a tepsibe, erre rákenjük a töltelék felét. Megrakjuk babapiskótával úgy, hogy két piskóta között minden irányban egy-egy ujjnyi hely maradjon. Rásimítjuk a krém másik felét, majd ráhelyezzük a másik tésztalapot. Megolvasztjuk a tejbevonót, és óvatosan rákenjük a felső tésztára. Egy éjszakát állni hagyjuk, kis kockákra vágva kínáljuk.