Borkrém kehely
Hozzávalók: 250 ml fehérbor, 80 gramm porcukor, 1 csomag vaníliás puding, 3 lap lapzselatin, 3 teáskanál rum, 250 ml habtejszín, 1 narancs leve
Díszítéshez: csokoládéforgács
Elkészítés:
1. A pudingot a tasakon feltüntetett utsítás szerint de tej helyett bor felhasználásával és a porcukor hozzáadásával elkészítjük. A pudingot hagyjuk lehűlni, közben többszőr megkeverjük.
2. A zselatint a tasakon feltüntetett utasítás szerint elkészítjük. A narancslevet és a rumot felmelegítjük, és a zselatinhoz adjuk, majd a pudinghoz keverjük a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan hozzákeverjük a zselatinos pudinghoz.
3. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk, csokoládéforgáccsal hintve tálaljuk.