tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

Borkrém kehely

Hozzávalók: 250 ml fehérbor, 80 gramm porcukor, 1 csomag vaníliás puding, 3 lap lapzselatin, 3 teáskanál rum, 250 ml habtejszín, 1 narancs leve

Díszítéshez: csokoládéforgács

Elkészítés:

1. A pudingot a tasakon feltüntetett utsítás szerint de tej helyett bor felhasználásával és a porcukor hozzáadásával elkészítjük. A pudingot hagyjuk lehűlni, közben többszőr megkeverjük.

2. A zselatint a tasakon feltüntetett utasítás szerint elkészítjük. A narancslevet és a rumot felmelegítjük, és a zselatinhoz adjuk, majd a pudinghoz keverjük a zselatint. A tejszínt kemény habbá verjük és óvatosan hozzákeverjük a zselatinos pudinghoz.

3. A krémet desszertes poharakban egyenletesen elosztjuk, csokoládéforgáccsal hintve tálaljuk.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 317
Tegnapi: 74
Heti: 992
Havi: 3 384
Össz.: 787 454

Látogatottság növelés
Oldal: Borkrém kehely
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »