HÁROMSZOROS ÉLVEZET
Hozzávalók a tésztához: 1 csomag sütöpor, 4 evőkanál liszt, 15 dkg darált dió, 20 dkg cukor, 7 db tojásfehérje
Hozzávalók a krém-hez: 2 csomag habfixáló, 0,5 liter tejszín, kocka alakú keksz, rum izlés szerint, kávé izlés szerint, 10 dkg tejcsoki, 25 dkg porcukor, 25 dkg margarin, 6 dl tej, 2 csomag vanilíás puding, 7 db tojássárgája, csokireszelék.
Elkészités: A tojásfehérjét kemény habbá verjük, és a többi hozzávalót óvatosan belekeverjük. Sütőpapirral bélelt tepsiben megsütjük a piskótához hasonloan. A krémhez a tojássárgát a pudinggal és a tejjel sűrűre főzzük, ha kihült összekeverjük a porcukorral habositott margarinnal. A krém felébe belekeverjük a felolvasztott tejcsokit. A kekszet a rummal izesitett kávéba áztatjuk. Az összeállitásnál a sorrend: tészta, vaníliás krém, rumos-kávés keksz, tejcsokis krém. A tetejére tesszük a tejszínhabot, és étcsokit reszelünk rá. Hűtőben dermesztjük egy kicsit, és vízbe mártott késsel szeleteljük.