tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

Puding-bohóc

Csokoládépudinghoz: 750 ml tej, 70 gramm cukor, 2 tasak csokoládéizű pudingpor

Vanilía pudinghoz: 750 ml tej, 70 gramm cukor, 2 tasak vaníliás pudingpor

Díszítéshez: 1/2 tasak tortabevonó, rum (ízlés szerint)

Elkészítés:

1. Egy nagyobb edényt (kb. 20 cm átmérő) hideg vízzel kiöblitün, és fóliával - lehetőleg minél alaposabban - kibélelünk.

2. A csokoládé és a vanília pudingot a megadott hozzávalókkal a tasakon szereplő leirás szerint készítjük el.

3. A még forró csokoládé és vanília pudingból felváltva kisebb szeleteket emelünk egy kanállal az edény különböző részeire, majd szabályosan eéteritjük az egészet, a tetejét lesímitjuk. Lehetőleg egész éjjel hűlni hagyjuk.

4. A díszítéshez a tortabevonót a tasakon szereplő leírás szerint elkészítjük. Néhány csepp rumot adunk hozzá.

5. A tortabevonó masszát egy nyomószákba öntjük, és egy fóliára szemeket, kezeket és nyelvet formázunk. Fél óráig hülni hagyjuk.

6. A pudingot az edényből egy nagy tányérra kifordítjuk, és a fóliát óvatosan eltávolítjuk. Egy kanállal kivágjuk a száj helyét, majd a csokoládédarabkákat felhelyezve elkészítjük a szemeket, a  kezeket és a nyelvet. A maradék tortabevonóval hajat formázunk.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 370
Tegnapi: 47
Heti: 483
Havi: 3 077
Össz.: 811 088

Látogatottság növelés
Oldal: Puding-bohóc
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »