tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt


Borfánk

Hozzávalók: 4 tojás, 15 dkg cukor, 15 dkg lisztm kb. 1,5 dl száraz fehérbor, 2 dl olaj a sütéshez, vaniliás porcukor a tálaláshoz

A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd hozzászitáljuk a lisztet, és annyi fehérbort öntünk hozzá, hogy sűrű de könnyen keverhető tésztát kapjunk. Ezután a kemény tojásfehérjehabbal lazítjuk majd az olajat felforrósítjuk, belemártuk a fakanalat, és a könnyű tésztából kicsi fánkokat szaggatunk bele. Ha pirosra sültek, szűrőkanállal lecsepegtetjük, és papírszalvétára szedjük. Végül az elkészült borfánkokat forrón tányérra halmozzuk, külön edénykében házi baracklekvárt vagy borhabot kínálunk hozzá, ls megszórjuk vaníliás porcukorral.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 36
Tegnapi: 407
Heti: 1 236
Havi: 3 830
Össz.: 811 841

Látogatottság növelés
Oldal: Borfánk
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »