Habos-meggyes túrótorta
Hozzávalók: 1 kész piskóta (3 részre vágva), 1 csomag tejszín ízű pudingpor, 1/2 l tej, 3 evőkanál cukor, 30 dkg túró, 7 evőkanál porcukor, 3-4 csepp meggyaroma, 10 dkg margarin, 25 dkg kimagozott meggy, 3 dl habtejszín
A krémhez megfőzzük a pudingot. Villával áttörjük a túrót. A margarint a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk az áttört túrót, a meggyeromát, végül a kihűlt pudingot is beletesszük. Az első lapot megkenjük a krémmel, belenoymodunk egy rész meggyet (ha fagyasztott, akkor kiolvasztás után csepegtessük le), rátesszük a második lapot, megkenjük krémmel, belenyomkodjuk a második rész meggyet, majd rétesszük a harmadik lapot. A tetejére keményre vert tejszínhabbal bevonjuk, a hab egy részét habzsákba töltjük, tejszínhalmokat nyomunk a piskótalapra, és a maradék meggyszemekkel díszítjük. Jól lehűtve tálaljuk.