Kókuszos habcsók
Hozzávalók: 3 tojásfehérje, 15 dkg kristálycukor, 10 dkg kókuszreszelék, 2 teáskanál málnaszörp, 1 evőkanál csokoládédara, 1 evőkanál cukordara
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, apránként hozzákeverjük a cukrot, majd beleforgatjuk a kókuszreszeléket. Kettévesszük a masszát, a felébe belekeverjük a málnaszörpöt, így kétféle színű habcsókot készíthetünk. A tepsit sütőpapírral kibéleljük, majd egy kanál segítségével mindkét masszából halmokat rakunk rá, egymástól 2-3 cm távolságra. A sütőt 150 C-ra (gázsütő 2-es fokozata) előmelegítjük, és a kis halmocskákat kb. 30 perc alatt megsütjük. Ha megsült, kb. 5 percig hagyjuk hűlni a tepsiben, majd a fehér habcsókokat csokidarával, a rózsaszíneket cukordarával szórjuk meg.