Mokkacsillagok
Hozzávalók: 10 dkg étcsokoládé, 20 dkg lágy vaj, 5 dkg porcukor, 2 evőkanál erős feketekávé, 20 dkg lisztkukoricaliszt. A díszítéshez: 20 szem tísztitott mandula, 15 dkg étcsokoládé
Forró víz felett felolvasztjuk a csokoládét. A vajat a porcukorral krémesre keverjük és hozzáadjuk a csokoládéhoz, majd hozzáöntjük a kávét. A kétféle lisztet rászórjuk a keverékre, és egyenletesen eldolgozzuk. Nyomózsákkal sütőpapírral bélelt tepsire kb. 20 db kiscsillagot nyomunk. Mindegyik közepébe egy szem mandulát nyomunk, és 160 C-on 15 percig sütjük. 10 percig hagyjuk hűlni, majd óvatosan áttesszük a rácsra és hagyjuk teljesen kihülni. A csillagok alsó felét belemárjuk a fellvasztott csokoládéba, Sütőpapírra tesszük, és hagyjuk hogy megdermedjen a csokoládé.