A hagymát tisztítsuk meg, vágjuk apróra, és kis olajon fonnyasszuk meg. Szórjuk meg a paprikával, tegyük rá a megtisztított, apróra vágott húst, ízesítsük a fűszerekkel, engedjük fel kevés vízzel, és pároljuk puhára. Ekkor szűrjük le, a húst daráljuk meg. A visszamaradt mártásba tegyük bele a paradicsompürét, és főzzük sűrűre.
Az élesztőt kis tejben, kicsi cukorral futtassuk fel. Adjuk a liszthez, tegyük bele a margarint, a sót és annyi tejet, hogy lágy tésztánk legyen. Dagasszuk jól meg, és hagyjuk kelni. Ha megkelt, nyújtsuk lisztezett deszkán ujjnyi vastagra, tegyük úgy tepsibe, hogy az oldalára is kerüljön tészta. Az elkészült mártást kenjük rá, szórjuk meg a darált hússal, erre rakjuk a reszelt sajtot, és kb. 20 percig hagyjuk kelni. Előmelegített sütőben süssük meg. Ha elkészült, ketchuppal és a maradék mártással tálaljuk.