tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

Borhabos eper

Hozzávalók: 30 dkg eper, 2 edés fehérbor, 1,5 dl víz, 2 evőkanál kristálycukor, 1 csomag vaniliás cukor, 2 tojás, 1 kiskanál rétesliszt, 2 evőkanál porcukor

Az epret alaposan megmossuk ó, lecsepegtetjük , feldarboljuk és félretesszük. A bort a vízzel, a cukorral és a vaniliás cukorral felforraljuk, és szintén félretesszük. A tojások sárgáját 4-5 evőkanál vízzel és a liszttel simára keverjük, majd kézi habverővel folymatosan kevergetvelassan a felforralt borba öntjükés összeforraljuk. Forralás után még 3-4 percig főzzük. A tojások fehérjét a porcukorral kemény habbá verjük, és óvatosan összekeverjük a forró boros-tojásos öntettel. Tálkákba szedjük, és az eperdarabokat a tetejére halmozzuk.




Weblap látogatottság számláló:

Mai: 317
Tegnapi: 47
Heti: 430
Havi: 3 024
Össz.: 811 035

Látogatottság növelés
Oldal: Borhabos eper
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »