Habossült krémbobmba
Hozzávalók: 4 tojás, 4 ek. cukor, 1 citrom, 1 mokkáskanál sütőpor, 5 ek. liszt, vaj, liszt a formá kikenéséhez, 1-1 csomag vaniliás, puncsos és csokoládés pudinngpor, 3x3 dl habtejszín, 3x3 púpozott ek. cukor, A habhoz: 3 tojásfehérje, 3 ek. cukor
A tojásokat kettéválasztjuk, majd a sárgákat a cukorral, a citrom reszelt héjával fehéredésig keverjük, és rászórjuk a sütőporral elkevert lisztet. Ezután összekeverjük, a kemény tojásfehérjehabbal lazítjuk, és vajazott lisztezett kerek tortaformába öntjük. 170 C-os sütőben 25-30 perc alatt megsütjük, és rácsra borítva kihűtjük. Ezután egy félgömb alakú formát a piskótára fektetünk, és körbevágjuk, ez lesz az alja. A pudingokat külön-külön kevés hideg tejjel simára keverük, majd a tejeket a tejszínnel, cukorral felforraljuk, és egyesével megfőzzük a háromfajta pudingot. Most a félgömb alakú formát kibéleljük folpakkal, majd beletöltjük a vaniliás, a puncsos és a csokoládés pudingot, eligazítjuk, ráfektetjük a piskótalapot, kihütjük, és lefóliázva 3-4 órára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen. Tálaláskor kiborítjuk a formából, lehúzzuk róla a fóliát, majd a tojásfehérjéből kemény habot verünk, beleforgatjuk a cukrot, körbe bevonjuk vele a krémbombát, és 200 C-os sütőben nyitótt ajtónál fél-egy perc alatt megpirítjuk. Cikkekre vágva azonnal tálaljuk.