tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

Bortészátban sült alma

Hozzávalók: 4 nagyobb savanykás alma, 1 citrom, 30 dkg liszt, 2 nagyobb tojás, 2 evőkanál cukor, 1 dl tej, édes fehérbor, 4 dl olaj a sütéshez, fahéjas porcukor a tálaláshoz

A megmosott héjas almát éles késsel fél ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, majd kimagozzuk, és bekenjük frissen csavart citromlével, hogy ne barnuljon be. A lisztet tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tojásokat, a cukrot, a tejet, és annyi édes fehérbort hogy a tejszínnél sűrűbb bortésztát kapjunk. Ezután az előkészített almaszeleteket villával a bortésztába mártjuk, a felesleget lecsepegtetejük róla, és forró olajban minden oldalukat pirosra sütjük. Ha elkészültek, papírszalvétával bélelt tányérra szedjük. Forrón tálaljuk, és megszórjuk fahéjas porcukorral. Ha maradt bortészta, 1-1 kiskanállal öntsünk a forró olajba,süssük ropogosra, papírszalvétán csepegetessük le, fahéjjas porcukorral megszórva nagyon finom.






Weblap látogatottság számláló:

Mai: 245
Tegnapi: 30
Heti: 275
Havi: 4 260
Össz.: 401 540

Látogatottság növelés
Oldal: Bortésztában sült alma
tuti receptek - © 2008 - 2017 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: borkocsonya készítése - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »