tuti receptek

Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt


Szilvás lepény

Hozzávalók: A tésztához: 25 dkg vaj, 10 dkg cukor, 35 dkg liszt, 3 tojás, 1 csomag sütőpor, 1.5 dl tejszín, 1/2 csomag vaniliás pudingpor, 1 citrom, 1 kk. örölt fahéj, késhegynyi vanilia. Töltélékhez: 1 kg szilva

A szilvát megmossuk, magját eltávolítjuk, cikkekre vágjuk, 5 dkg cukorral és kevés fahéjjal megszórjuk. A vajat a cukorral, fahéjjal, a citrom reszelt héjjával, a vaníliával kikeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojásokat. A lisztet elvegyítjuk a vaniliás pudingporral és a sütőporral, majd a krémbe keverjük. Hozzáadjuk a tejszínt. Kivajazott formába simítjuk, tetejét kirakjuk a szilvával. Előmelegitett sütőben 170 C-on 40-45 percig sütjük.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 528
Tegnapi: 74
Heti: 1 203
Havi: 3 595
Össz.: 787 665

Látogatottság növelés
Oldal: Szilvás lepény
tuti receptek - © 2008 - 2024 - konyvesrecepteket.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »