Csokis-likőrös finomságok
Hozzávalók: 10 dkg babapiskóta, 25 dkg mascarpone, 10 dkg étcsokoládé, 10 dkg porcukor, 2 evőkanál narancslikőr, 10 dkg aszalt gyümölcsl (meggy, ribizli, narancshéj ízlés szerint). A hempergetéshez: kakaópor, mandulaszeletek vagy kókuszreszelék
Egy nagy tálban kézzel durvára morzsljuk a babapiskótát, belekanalazzuk, mascarponét, a nagylyukú sajtreszelőn lereszelt csokoládét, a cukrot és a felaprított aszalt gyümölcsöket. Hozzáöntjük a narancslikőrt, és alaposan összedolgozzuk. 2-3 órára lefedve hűtőszekrénybe tesszük, utána formázzuk. Diónyi nagyságú golyókat formázunk belőle, melyeket kakaóporba, mandulaszeletekbe vagy kókuszreszelékbe forgatunk. Apró papírkapszliba téve kínáljuk.