Boros narancskrém
Hozzávalók: 3 egész tojás, 15 dkg porcukor, 1 teáskanál liszt, 1 dl édes fehérbor, 15 dkg margarin, 3 narancs, 2 dl tejszín
A z egész tojásokat a porcukorral keverjük habosra. Óvatosan, kézzel kevergetve adagoljuk hozzáa lisztet és a bort. Lassú tűzön, folyamatos kevergetés közben főzzü sűrűre. A megfőtt krémet vegyük le a tűzről, adjuk hozzá a margarintás hagyjuk kihűlni. Közben hámozzuk meg a narancsokat, é svágjuk kis kockákra a húsát. A kihűlt krémet kézi mixerrel keverjük habosra, tegyük bele a narancskockákat, és tálkákba adagolva tegyük hűtőszekrénybe. Tálaláskor tejszínhabot tegyünk a tetejér , és egy narancskarikával díszítsük.