Nagymamám kedvenc sütije
Hozzávalók: 5 dl tej, 1 csomag vaníliás pudingpor, 15 dkg margarin 15 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 30 darab babapiskóta, 1 dl tej, kb. 5 db őszibarack, 2-3 dl tejszín
Elkészítés:
A pudingport a tejben megfőzzük, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd a pudinggal jól összedolgozzuk.
Egy jénai tál aljába egy sor babapiskótát rakunk. kevés tejjel meglocsoljuk. Hámozzott, szeletel őszibarackkal beterítjük, a pudingos krémet ráöntjük. Erre még egy sor babapiskóta kerül, végül a kemény habbá vert tejszínt rásimitjuk, és a tetejére díszités képpen reszelt csokoládét szorunk rá.