Hólabda
Hozzávalók: A piskótához: 8 tojás, 40 dkg porcukor, 8 evőkanál víz, 25 dkg liszt, 2 evőkanál nem cukrozott kakaópor, 1 sütőpor. A krémhez: 5 dl tej, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1 vaniliás cukor. A tetejére: 1 csomag kókuszreszelék, olvasztott csokoládé
A tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, lassan adagoljuk bele a vizet, majd a lisztet a sütőport és a kakaóport. 190 C-ra előmelegitett sütőben kb. 20 perc alatt süssük készre a tésztát. Miközben a tészta sül, a tejet keverjük simára a liszttel és lassú tűzön főzzük sűrűre. A lágy margarint, a porcukrot keverjük habosra, majd keverjük össze teljesen kihűlt krémmel. A kisült tésztalapból pogácsaszaggatoval szaggasunk kisméretű köröket, körbe a krémmel, s forgassuk kókuszreszelékbe. A tetejüket kenjük meg csokimázzal, vagy olvasztott keserű csokival.