Kókuszos ragasztott aprósütemény
Hozzávalók: 40 dkg liszt, 25 dkg margarin 4 tojássárgája, 7 dkg porcukor, 1 csomag vaníliás cukor, 1 mokkáskanál sütőpor. A krémhez: 4 tojásfehérje, 30 dkg kristálycukor, 20 dkg kókuszreszelék, baracklekvár
A tésztához felsorolt alapanyagokat összegyúrjuk, majd vékonyra nyújtjuk. Kisméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A tojásfehérjét kikeverjük a kristálycukorral, majd végül óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket. Egy kis teáskanál krémet teszünk minden egyes kis tésztalapra, utána néhány perc alatt kisütjük. Miután kihültek a lapocskák, kettesével összeragasztjuk őket baracklekvárral. Egy kis idő kell, míg a tészta a lekvártól megpuhul.